BureauVV

 

logo1Bureau VV is mijn eenmanszaak, Bureau VV is Hanneke Vliet Vlieland. De V’s staan voor mijn achternaam die bijna altijd reden is voor nadere uitleg bij een eerste kennismaking. Deze achternaam heb ik van mijn vader meekregen bij mijn geboorte. Dus nee, ik ben niet mevrouw VIieland die getrouwd is met Vliet. Ik heb wel een bijzondere achternaam waar ik trots op ben. Bureau Vliet Vlieland is alleen wel een hele mond vol en zo werd het dus Bureau VV.

In mei 2015 ben ik gestart met Bureau VV om organisaties in zorg en welzijn in deze tijden van verandering verder te helpen. Ik doe dit naast mijn parttime baan.

Met Bureau VV richt ik mij op mijn passie: het in beweging brengen van organisaties: ontwikkelen en innoveren. Hiervoor benut ik graag mijn jarenlange ervaring in de sector. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in verandermanagement en ben ik voortdurend bezig geweest met organisaties in beweging en ontwikkeling. Daarnaast heb ik ervaring als projectmanager. Ik ken de wereld van maatschappelijke dienstverlening, welzijn en zorg goed. Mijn vakinhoudelijke expertise zit met name op het terrein van senioren, sociaal isolement, mantelzorgers, vrijwillige inzet en dagbesteding. Daarnaast heb ik een brede kijk op zorg en welzijn en maatschappelijke ontwikkelingen.

Wil je meer weten over mijn ervaring en achtergrond, bekijk dan eens mijn Linkedin profiel.

Bureau VV

Bureau VV is een organisatieadviesbureau dat zich richt op ontwikkel- en verandertrajecten in welzijn, zorg en maatschappelijke dienstverlening.

Contact

Hanneke Vliet Vlieland
Tel: 06 29289266
Email: hanneke@bureauvv.nl

Bureau VV is gevestigd in de regio Rotterdam

LinkedIn

Bekijk mijn profiel op LinkedIn